Et tip fra hestebranchen

Et tip fra hestebranchen

Vi har måttet erkende, at der nogle gange, er ideer lige for næsen af en man kan overse, når man er i fuld gang med noget i en anden branche. Derfor var det utrolig heldigt at Poul Pinholt havde et møde med en fra Viborg tekniske skole, der i sin fritid også var beskæftiget med ridning og rideskolen i Viborg. Hun sagde, at der kunne ske at være et marked for vores landgangstrapper inden for ridesporten, da der er nogen, der kan have besvær med at komme op på hesten af forskellige årsager.

Dette er selvfølgelig noget vi vil undersøge og vi har derfor valgt, at producere nogle trapper til det formål. Princippet i trapperne vil være det samme, men der er den forskel, at trapperne vil være fastsvejst til en bundplade, så den ikke synker i den bløde jord der kan være i de forskellige hestestalde og på ridebanerne. Vi er meget spændte på at undersøge dette marked.

Viborg rideskole vil derfor være de første til at modtage disse trapper og så må vi se, hvor dette kan føre os hen.

Måske er vi heldige, at der er faldet en appelsin i vores turban, men det må tiden vise… Mens i venter kan i følge dette link, her kan man finde alverdens andet hesteudstyr i en god kvalitet!

Follow us


Om os

Vi er en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer landgangstrapper til flydebroer. Til dette har vi lavet denne hjemmeside, der gør det lettere at bestille direkte.

Adresse

Vejnavn:
Hjortevej 2.a 7800 Skive, Danmark

Telefon:
+45 97542277

Email:
poul@pinholtmw.dk

CVR nr.

Pinholt Metal Working A/S 28849974