Trappe til hest - Opstigningsskammel til hest

Trappe til hest - Opstigningsskammel til hest

Nu er den her! Vi har fået fremstillet vores testmodeller af opstigningsskamlen til Viborg Rideklub.

Som vi skrev i et tidligere blogindlæg, så blev vi foreslået af et medlem af Viborg Rideklub, at undersøge om landgangstrappen ikke kunne videreudvikles, så den også kunne bruges på ridebaner og i heste stalde. Dette synes vi lød som en fornuftig idé og påbegyndte en "demo model", som medlemmerne i rideklubben er blevet "testkaniner" på, for at se om den skal have nogle ændringer i designet. Indtil videre ser det ud til at der er mange der gerne vil undgå gelænderstangen, da de frygter for at få et ben i klemme når de stiger på hesten. Dette er meget nyttig viden for os, da vi er helt nye i denne branche. Dog tyder det på, at der er mange der er glade for det nye tiltag og at de er glade for, at der bliver gjort noget, for at gøre det lettere og mere sikkert at op på sin hest.


Vi synes det er et spændende projekt og vi sætter pris på at et sted som Viborg Rideklub har valgt os til at få gang i projektet. Man er altid velkommen til at kontakte os med gode nye idéer og manden på billedet Poul Pinholt er altid klar på at tage en snak om enten det er en ny idé, eller forbedringer til en eksisterende.


Vi håber på at der er mange andre rideklubber og rideskoler, der kunne se det smarte i disse sikre opstigningsskamler og at I vil kontakte os, hvis I skal have nogen fremstillet.


Tryk på kontakt feltet og udfyld formularen, eller send os en direkte mail på poul@pinholtmw.dk.

Man er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 97542277, så får man direkte kontakt til manden på billedet.

Der kan også købes alt mulig andet ride udstyr, hvis du følger dette link


Hav en god dag!

Follow us


Om os

Vi er en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer landgangstrapper til flydebroer. Til dette har vi lavet denne hjemmeside, der gør det lettere at bestille direkte.

Adresse

Vejnavn:
Hjortevej 2.a 7800 Skive, Danmark

Telefon:
+45 97542277

Email:
poul@pinholtmw.dk

CVR nr.

Pinholt Metal Working A/S 28849974