Fordele ved at bestille samlet som havn

Pinholt Metal Workings landgangstrapper – En investering i sikkerhed og funktionalitet til din havn.


Pinholt Metal Working A/S - Effektive Løsninger til Havne

Vi ønsker at præsentere fordelene ved at købe i større partier, som vil gavne havnefogeder og resten af bådfolket i Danmark.

Fordelene ved at købe i større partier:

Økonomisk Gevinst:

Større indkøbsvolumen resulterer i lavere produktionsomkostninger pr. landgangstrappe, hvilket fører til en mere gunstig indkøbspris.

Samlet Fragtfordel:

En samlet fragtløsning reducerer omkostningerne i forhold til individuelle forsendelser for hver enkelt på havnen.

Ensartet Udtryk:

Skab et ensartet udseende på havnen og undgå improviserede løsninger som mælkekasser og andre uensartede opfindelser. Glyngøre Havn fungerer som en referenceramme.

Øget Sikkerhed:

Vores landgangstrapper er konstrueret med fokus på stabilitet og styrke, hvilket hæver sikkerhedsniveauet på havnen. De sikrer en tryg overgang fra båd til bro og reducerer risikoen for faldulykker.

Pinholt Metal Working - Effektive og Lokalt Fremstillede Løsninger

Vi leverer effektive og pålidelige løsninger, der gør danske havne mere sikre, funktionelle og ensartede. Vores produkter fremstilles lokalt på vores egen fabrik i Skive, Midtjylland, og vi er åbne for dialog og samarbejde med havnene, uanset projektets størrelse.

Selvredning med Redningsstiger:

Vores redningsstiger er designet til hurtig selvredning ved uheld i vandet.

Erfaring fra Glyngøre Havn:

Glyngøre Havn har allerede nydt godt af vores landgangstrapper med 44 installationer. Lad os sammen gøre jeres havn mere sikker og professionel. Vi har også et vellykket samarbejde med NBC Marine, så vores trapper er specielt fremstillet til deres type flydebroer.

Bestil Praktisk og Effektivt:

Udforsk vores to landgangstrappemodeller med forskellige højder på her på webshopen. Ved større ordrer eller specialløsninger, kontakt Poul Pinholt på 9754 2277 eller mail poul@pinholtmw.dk for at drøfte jeres behov.

Pinholt Metal Working = Sikker Landgang!

Follow us


Om os

Vi er en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer landgangstrapper til flydebroer. Til dette har vi lavet denne hjemmeside, der gør det lettere at bestille direkte.

Adresse

Vejnavn:
Hjortevej 2.a 7800 Skive, Danmark

Telefon:
+45 97542277

Email:
poul@pinholtmw.dk

CVR nr.

Pinholt Metal Working A/S 28849974