Specialmål

Specialmål

Hvis der ønskes specialmål på gaflen, så er dette selvfølgelig også en mulighed. Dette er dog ikke en lagervare og derfor vil det kræve nogle oplysninger fra kunden. Specialmålene kan f.eks. være, hvis din bum hvor gaflen sidder på er undersænket i forhold til flydebroen og derfor kræver en anden placering af gaffelhøjden. Det kan også være fordi gaflen er for bred eller for tynd og derfor skal have andre dimensioner. Hvad end det kunne være, så er vi åbne for at lave det i andre dimensioner. Der skal dog understreges, at dette vil være en specialvare og derfor vil have en anden pris.


Direktør Poul Pinholt er altid klar på en uforpligtende snak i tidsrummet mellem 8 og 16. Han kan kontaktes på mail: poul@pinholtmw.dk, eller på tlf: 97542277.

Billedet under viser vi, hvilke mål der kan være tale om i en anden konstruktion. Tag målene på din flydebro (a, b og c) og send dem til os på en mail

Follow us


Om os

Vi er en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer landgangstrapper til flydebroer. Til dette har vi lavet denne hjemmeside, der gør det lettere at bestille direkte.

Adresse

Vejnavn:
Hjortevej 2.a 7800 Skive, Danmark

Telefon:
+45 97542277

Email:
poul@pinholtmw.dk

CVR nr.

Pinholt Metal Working A/S 28849974